• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницька лікарня матиме ще одну кисневу станцію

eye

233

29.12.2021 12:07

RSS

Державним коштом будуть закуплені кисневі станції для опорних лікарень, які займаються лікуванням хворих на COVID-19. Відповідний наказ підписав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Як повідомили у комунальному некомерційному підприємстві «Хмільницька центральна лікарня» Хмільницької міської ради в переліку закладів охорони здоров’я, що отримають кисневі станції, є наша місцева лікарня.

Киснева станція – це власна система генерації лікарнею кисню з навколишнього повітря, яка подає кисень під високим тиском по усій лікарні через централізовану систему трубопроводів від єдиного генератора. Вона потребує точку включення до електромережі необхідної потужності та забезпечує кисневу незалежність лікарні.

Хмільницька лікарня має кисневу станцію, але вона менш потужна. Тож оснащення новим медичним обладнанням дозволить уникнути критичного дефіциту кисню для пацієнтів лікарні.

Потужність станції, що надійде від держави, - 500л/хв. Її перевага в тому, що така станція повністю незалежна, адже виробляє кисень з навколишнього повітря.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу