• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Підопічним терцентру – різдвяні подарунки

eye

314

30.12.2021 14:54

RSS

Новорічно-різдвяні свята – це час надії та здійснення мрій, свята щирості і любові, які щороку приносять радість в кожен дім. Але є багато людей, яким святкування недоступні – це самотні старенькі громадяни.

У ці дні турботою і любов’ю можна зігріти серця не тільки рідних і близьких, а й тих, хто цього потребує. Особливо це тепло необхідне тим, хто втратив здоров’я, рідних, здобутки, і на схилі літ залишився сам-на-сам.

Починаючи з 2015 року територіальний центр щорічно отримує новорічні подарунки від братів Юрчишиних для малозабезпечених категорій громадян. Ось і у цьому році завдяки їх підтримці територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради отримав 200 новорічних подарунків для вручення малозабезпеченим одиноким та самотнім громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, які перебувають на обліку та обслуговуванні у територіальному центрі.

Напередодні Нового року соціальні робітники рознесли по домівках своїх підопічних солодкі подарунки з вітаннями від народного депутата Петра Юрчишина та міського голови Микола Юрчишина.

На початку 2022 року заплановано продовжити привітання різдвяними колядками та вручення новорічних подарунків.

Територіальний центр висловлює щиру вдячність братам Юрчишиним за увагу, людяність та небайдужість до проблем малозахищених верств населення.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Назад до розділу