• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Славні ювілеї: 75 років відзначив Михайло Іванович Меть

eye

482

06.01.2022 09:06

RSS

Хмільницький міський голова Микола Юрчишин разом зі своїм братом, народним депутатом України Петром Юрчишиним засвідчують щиру повагу жителям громади та високо цінують багаторічну і відповідальну працю своїх земляків у різних галузях професійного розвитку.

Перші дні Нового року у Хмільницькій громаді розпочалися із приємної нагоди. 5 січня своє 75-річчя відзначив Михайло Іванович Меть - знаний й авторитетний хмільничанин, ветеран праці, у минулому керівник районного управління сільського господарства, очільник районної державної адміністрації, голова районної ради.

Від імені міського голови Миколи Юрчишина та народного депутата України Петра Юрчишина з поважною датою у життєписі ювіляра привітали:

  • заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик;
  • помічник-консультант парламентаря Василь Павленко;
  • голова Хмільницької організації ветеранів України Василь Косенко.

Від братів Юрчишиних гості подякували своєму землякові за багаторічну й результативну працю для добробуту Хмільницького району та побажали довгих і щасливих літ.

Ювіляра вшанували пам’ятним подарунком, вітальними листівками та вручили квіти.

Михайло Іванович також подякував родині Юрчишиних за теплі привітання, за повсякчасну доброчинну турботу про хмільничан та продуктивні зміни на користь Хмільницької громади.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу