• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

УВАГА! КОНКУРС!

eye

211

Анонси

Виконавчий комітет міської ради оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна територіальної громади міста Хмільника: Дата, час та місце проведення конкурсу: Конкурс відбудеться 03 березня 2017 року о 15 год.  у  конференц-залі (4-й поверх) міської ради, вул. Столярчука,10,  м. Хмільник  Вінницької обл.
  1. Об’єкт оцінки та мета проведення незалежної оцінки
ОБ’ЄКТ1  – нежитлове приміщення спортивного залу площею 268,1 кв.м  в будівлі ЗОШ  І-ІІІ ст. №3 по   вул. Некрасова,2,  для цілей оренди ; ОБ’ЄКТ2  –  нежитлове приміщення площею 50,5 кв.м  в будівлі ЗОШ  І-ІІІ ст. №3 по вул. Некрасова,2,  для цілей оренди ; ОБ’ЄКТ3  –  нежитлове приміщення площею 24,0 кв.м  в будівлі ЗОШ  І-ІІІ ст. №3 по вул. Некрасова,2,  для цілей оренди.
  1. Кінцевий термін подання конкурсної документації:
Конкурсна документація приймається до 17 год. 30 хв. 02 березня 2017 року.
  1. Перелік підтвердних документів:
     - заява про участь в конкурсі за формою, встановленою додатком 2 до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна територіальної громади міста Хмільника, затвердженого рішенням 50 сесії міської ради від 19.12.2013 р. №1458 (веб-сайт  www.hmilnyk.osp-ua.info); - копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, або копія сторінок паспорта для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті (для претендента - фізичної особи - підприємця); - копії установчого документа претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для юридичної особи); - копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна; - письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів; - копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; - інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна); - згода на обробку персональних даних; - довідка у довільній формі про кількість звітів про незалежну оцінку майна, що складені за попередні 24 місяці.
  1. Умови конкурсу:
Конкурсна документація подається на кожен об’єкт окремо в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс» із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією. Конкурсна пропозиція має містити: пропозицію щодо ціни виконання робіт та пропозицію щодо строку виконання робіт. Термін виконання робіт до 30 календарних днів. Претендент має право відкликати свою заяву до дати проведення конкурсу , повідомивши про це письмово голову комісії.
  1. Адреса, за якою подаються документи: вул. Столярчука,10, м.Хмільник, Вінницька обл., 22000 (сектор комунальної власності каб.202, тел.(0433823273)
  2. Відомості про місцезнаходження комісії, контактний телефон: 22000, м.Хмільник, вул. Столярчука,10, тел.(04338) 2-32-73.
Виконавчий комітет міської ради       

Назад до розділу