• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільничанам - про деклараційну кампанію

eye

239

13.01.2022 08:53

RSS

Головне управління ДПС у Вінницькій області звертає увагу жителів Хмільницької міської територіальної громади, які є платниками податків, що з початку 2022 року розпочалася кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2021 року.

Обов'язок платника податку щодо подання податкової декларації вважається виконаним і податкова декларація не подається, якщо такий платник податку отримував доходи виключно:

- від податкових агентів, які не включаються до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу;

- виключно від податкових агентів незалежно від виду та розміру нарахованого (виплаченого, наданого) доходу, крім випадків, прямо передбачених ІV розділом ПКУ;

- від операцій продажу (обміну) майна, дарування, дохід від яких відповідно до розділу IV ПКУ не оподатковується, оподатковується за нульовою ставкою та/або з яких при нотаріальному посвідченні договорів був сплачений податок відповідно до розділу IV ПКУ;

- у вигляді об'єктів спадщини, які оподатковуються за нульовою ставкою податку та/або з яких сплачено податок відповідно до п. 174.3 ст. 174 ПКУ.

Увага! За вибором платника податків декларація подається за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою; поштою або засобами електронного зв’язку.

Головне управління ДПС у Вінницькій області

Назад до розділу