• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Освітяни Хмільницької громади отримали щедрі подарунки

eye

601

13.01.2022 15:59

RSS

Сьогодні, 13 січня 2022 року, міський голова Микола Юрчишин вручив директорам закладів освіти сертифікати на отримання ноутбуків, а також мультимедійного і технологічного обладнання.

Звертаючись до освітян громади, міський голова підкреслив, що реформа має найперше відповідати курсу якісних змін, а тому всі зусилля міської влади сконцентровані на тому, щоб розвивати матеріально-технічну базу навчальних закладів, всіляко мотивувати учнів та вчителів до успішних результатів і професійного розвитку.

"Ваш скарб – діти! І в кожному з них – наше майбутнє! Ми разом маємо зробити це майбутнє щасливим і так організувати навчально-виховний та господарсько-управлінський процеси, щоб у школі було комфортно вчитися, розвиватися і зростати у своїх мріях!», - сказав міський голова.

85 ноутбуків були придбані завдяки успішній участі Хмільницької громади у проєкті Мінцифри та Міністерства освіти і науки України «Ноутбук кожному вчителю» спільним коштом державного (1,2 млн. грн.) та місцевого (511 тис. грн.) бюджетів.

Крім того, за ініціативи міського голови та підтримки депутатів міської ради спільним коштом освітньої субвенції та місцевого бюджету для всіх 19-ти закладів загальної середньої освіти за їхньою потребою придбано ноутбуки, інтерактивні комплекти, телевізори, принтери, а також технологічне обладнання – пароковектомати, плити електричні, морозильні камери та м’ясорубки.

Керівники закладів освіти висловили вдячність міському голові Миколі Юрчишину, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрію Сташку, Управлінню освіти, молоді та спорту міської ради в особі начальника Віталія Оліха та всім причетним за такі щедрі і дуже актуальні подарунки.

Учасники заходу сердечно побажали один одному радісних свят, успішних освітніх проєктів та розвитку вдалих ініціатив.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу