• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільник - у п’ятірці кращих громад з розвитку олімпійського руху

eye

325

18.01.2022 11:28

RSS

14 січня 2022 року, за дорученням міського голови Миколи Юрчишина, начальник відділу молоді та спорту Управління освіти молоді та спорту Хмільницької міської ради Віталій Пачевський взяв участь в обласному відзначенні переможців конкурсу за активне проведення олімпійських заходів, що сприяють розвитку, зміцненню та захисту олімпійського руху серед районів, міст, територіальних громад Вінницької області.

Церемонію нагородження проводив голова відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області Павло Хникін за участі начальника спортуправління Департаменту гуманітарної політики ОДА Сергія Чернявського та відповідального секретаря відділення Національного Олімпійського Комітету України (НОКУ) Олександра Олійника.

Із приємністю інформуємо, що Хмільницька міська територіальна громада, за підсумками 2021 року, увійшла до п’ятірки найбільш успішних громад із розвитку олімпійського руху.

У спортивному рейтингу разом із нами ще Жмеринська, Томашпільська, Шаргородська та Немирівська територіальні громади Вінницької області.

Переможців нагороджено подарунковими сертифікатами на спортивний інвентар і сувенірну продукцію в гривневому еквіваленті.

Здорова громада – успішна громада!

Відділ молоді та спорту Управління освіти молоді та спорту Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу