• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Обстежено умови проживання та виховання дітей

eye

262

27.01.2022 12:59

RSS

Працівники служби у справах дітей Хмільницької міської ради, Хмільницького міського центру соціальних служб та «Хмільницького бюро правової допомоги» Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснили виїзди у населені пункти територіальної громади.

Під час поїздок в села Білий Рукав, Олександрівка та Широка Гребля відвідано 9 сімей, в яких виховується 15 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Під час відвідування сімей з батьками дітей проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання своїх обов’язків по вихованню дітей, створення належних умов для проживання дітей, неприпустимості вчинення насилля в сім’ї, попереджено про відповідальність, необхідність цільового використання коштів державних соціальних допомог та надано роз’яснення щодо можливості отримання ними соціальних послуг.

Додатково повідомлено про можливість отримати на території Хмільницької територіальної громади послуг системи безоплатної правової допомоги. Наголошено, що діти виступають суб’єктами системи безоплатної правової допомоги та мають право на призначення адвоката за рахунок держави у разі порушення їх прав чи законних інтересів.

Служба у справах дітей Хмільницької міської ради

Назад до розділу