• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільничанка отримала звання «Мати-героїня»

eye

471

31.01.2022 15:42

RSS

31 січня 2022 року заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик за дорученням міського голови Миколи Юрчишина вручив державну нагороду – почесне звання «Мати-героїня» хмільничанці Олені Ролінській.

Від імені міського голови Сергій Борисович висловив вдячність за виховання та створення сприятливих умов для навчання і всебічного розвитку дітей і вручив нагрудний знак, посвідчення та квіти.

Олена Ролінська народила та разом з чоловіком Геннадієм виховала 5 доньок.

Кандидатура Олени Володимирівни рекомендована до присвоєння почесного звання рішенням виконавчого комітету Хмільницької міської ради у травні 2021 року.

Почесне звання України є державною нагородою. Звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей, у тому числі усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу