• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

4125 домогосподарствам призначено житлові субсидії

eye

235

01.02.2022 09:48

RSS

Фахівці управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради провели нарахування та виплату житлових субсидій та пільг у грошовій готівковій  та безготівковій формах на житлово-комунальні послуги окремим категоріям у січні 2022 року.

Житлової субсидії нараховано 4125 домогосподарствам у сумі 7млн 762 тис грн. Нарахування субсидій здійснено по ціні на природний газ за 1 метр кубічний 7,99 грн. та згідно обмеження «жовтої» зони епіднебезпеки. Тобто з1 січня 2022р. без збільшення на 50% соціальних нормативів на наступні послуги:

  • користування послугами з централізованого водопостачання,
  • користування послугами з централізованого водовідведення,
  • користування послугами з газопостачання, крім опалення,
  • користування послугами з електропостачання у житлових приміщеннях (будинках).

Варто зауважити, що управлінням здійснено перерахунок житлової субсидії окремим отримувачам субсидії у зв’язку зі змінами в послузі електропостачання (замінено лічильники обліку споживання електричної енергії на двозонні або тризонні).

В черговий раз наголошуємо усім одержувачам житлової субсидії про необхідність повідомляти в управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради про всі зміни, які можуть вплинути на право одержання або нарахування субсидії.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу