• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

11 дітей влаштовано під опіку та піклування

eye

233

08.02.2022 08:59

RSS

Виконавчим комітетом Хмільницької міської ради - органом опіки та піклування у 2021 році над 11 дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування встановлено опіку/піклування.

Опіка та піклування — це влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в сім'ї громадян, які перебувають переважно в сімейних, родинних відносинах із цими дітьми з метою забезпечення їх виховання, освіти, розвитку, захисту їх прав та інтересів.

Опіка встановлюється над дітьми, які не досягли чотирнадцяти років, а піклування — над дітьми віком від чотирнадцяти до вісімнадцяти років.

Допомога на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування, надається у розмірі, що становить 2,5 розміру прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, на дітей з інвалідністю, над якими встановлено опіку чи піклування - 3,5 розміру прожиткового мінімуму для дитини відповідного

Особа, яка виявила бажання взяти на виховання в сім'ю дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування, має звернутися до служби у справах дітей за місцем свого проживання та подати необхідний пакет документів.

За додатковою інформацією можете звертатися до служби у справах дітей Хмільницької міської ради, яка знаходиться за адресою: вул. Пушкіна, 17, м.Хмільник, тел. 2-32-31.

Служба у справах дітей Хмільницької міської ради

Фото: З вільних Інтернет-джерел

Назад до розділу