• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Обговорили співпрацю між громадами

eye

413

10.02.2022 09:39

RSS

9 лютого 2022 року міський голова Микола Юрчишин провів зустріч із першим заступником селищного голови Веселівської селищної ТГ Сергієм Кутьєвим, заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергієм Куцем та депутатом Мелітопольської районної ради Віктором Масаловим (Мелітопольський район, Запорізька область).

Предметом розмови стало питання підписання Меморандуму про співпрацю між Хмільницькою міською територіальною громадою та Веселівською селищною територіальною громадою.

Сторони попередньо обговорили можливу співпрацю з питань підготовки та реалізації спільних проєктів, зокрема, в галузі сільського господарства, комунальної сфери. Особливу зацікавленість викликали цех зі збірки літаків для потреб сільського господарства, льотна школа з підготовки пілотів легкомоторних літаків для сільського господарства та діюча злітно-посадкова смуга.

Для довідки

Веселівська територіальна громада одна з перших об’єднаних територіальних громад у Запорізькій області. Адміністративний центр — смт Веселе. Утворена у 2015 році. До складу громади входять 11 населених пунктів. Чисельність населення – 14790. Громада має ряд унікальних як для села проєктів, таких як цех із ручної збірки спортивних машин та цех зі збірки літаків для сільського господарства.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу