• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Увага! Конкурс!

eye

246

Анонси

Виконавчий комітет міської ради з 26.01.2017 року повторно оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку  1.Організатор конкурсу – виконавчий комітет  Хмільницької міської ради, вул. Столярчука 10, м. Хмільник, 22000.
  1. Особа, уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу - Сташок Ігор Георгійович - начальник управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради, тел.2-32-73, e-mail: Hmilnuk.UGKGtaKV@yandex.ua, вул. Столярчука,10, м.Хмільник.
  2. Об’єкт конкурсу:
Будинки  по вул. Столярчука 24, 29, 31, 33 та 35; 3.1. Об’єкт конкурсу: Будинки по вул. Слобідська 12 та 20; 3.2. Об’єкт конкурсу: Будинки по вул. Північна 3 та 5; 3.3. Об’єкт конкурсу: Будинок по вул. Свято-Троїцька, 73; 3.4. Об’єкт конкурсу: Будинок по вул. вул. Чайковського, 17 а та 23; 3.5. Об’єкт конкурсу: Будинки по вул. вул. Новоміська, 13; 3.6. Об’єкт конкурсу: Будинки  по пров. Столярчка, 2; 3.7. Об’єкт конкурсу: Будинки по Проспект Свободи, 7, 9, 11,13 та 15; 3.8. Об’єкт конкурсу: Будинки по вул. Старосидориська 5 та 7. У разі якщо об’єктом конкурсу визначено групу будинків, розрахунок ціни учасник конкурсу подає у складі конкурсної пропозиції на кожний багатоквартирний будинок, що входить до об’єкта конкурсу, окремо.
  1. Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями:
Конкурс відбудеться 28.02.2017 року о 10 год.   в  конференц-залі (4-й поверх) міської ради, вул. Столярчука,10,  м. Хмільник  Вінницької обл.
  1. Критерії оцінки конкурсних пропозицій:
- ціна послуги, що включає витрати на утримання і проведення  поточного ремонту спільного майна у багатоквартирному будинку та його прибудинкової території, оплату послуг стосовно спільного майна та  винагороду управителеві з розрахунку на 1 кв.м. загальної площі об’єкта конкурсу; - рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою; - наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців); - фінансова спроможність учасника конкурсу; - наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.
  1. Вимоги до конкурсних пропозицій.
Конкурсна пропозиція пронумеровується, прошивається, підписується уповноваженою особою учасника конкурсу та скріплюється печаткою (за наявності) із зазначенням кількості сторінок. Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни (доповнення) до закінчення строку подання конкурсних пропозицій, повідомивши про це письмово голову комісії. Конкурсні пропозиції, отримані після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу, які їх подали.
  1. Перелік документів, які подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання.
7.1.  Для участі у конкурсі його учасники подають заяву у якій зазначають: - фізичні особи- підприємці – прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта); - юридичні особи –  повне найменування, код за ЄДРПОУ . 7.2.Перелік документів: - копія Статуту в останній (діючій) редакції (для юридичних осіб); - баланс бухгалтерського обліку суб’єкта господарювання за останній звітній період; - довідка органів державної податкової служби про відсутність заборгованості по сплаті податків та інших загальнообов’язкових зборів (ФСНВ, ФСТН, ФС від безробіття, ПФ) суб’єкта господарювання; - довідка довільної форми, що містить інформацію про технічний потенціал підприємства (кількість транспортних засобів, обладнання, приладдя, які перебувають на балансі або знаходяться у користуванні підприємства/ підприємця, тощо); - копії технічних паспортів на транспортні засоби, засвідчені керівником підприємства; - довідка довільної форми, яка містить інформацію про наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців); - розрахунок вартості надання послуги з управління на кожний багатоквартирний будинок.
  1. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій.
Конкурсна пропозиція подається особисто чи надсилається поштою конкурсній комісії у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу. Конкурсна пропозиція приймається до 17 год. 27.02.2017 року за адресою: 22000, м. Хмільник, вул. Столярчука 10, каб. 201 або 202.
  1. Отримати конкурсну документацію в електронному або паперовому вигляді можна за адресою: 22000, Вінницька  область, м. Хмільник, вул.Столярчука 10, каб. № 201 або 202.
Учасник конкурсу має право не пізніше ніж за десять календарних днів до закінчення строку подання конкурсних пропозицій письмово звернутися за роз'ясненнями щодо змісту конкурсної документації до організатора конкурсу, який зобов'язаний надіслати йому протягом трьох робочих днів з дня отримання звернення письмову відповідь та оприлюднити її на своєму офіційному веб-сайті міста. Ознайомитись з конкурсною документацією та переліком об’єктів конкурсу можна ТУТ Виконавчий комітет Хмільницької міської ради                                      

Назад до розділу