• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Вихованці Центру творчості вшанували Героїв Небесної Сотні

eye

180

21.02.2022 09:00

RSS

20 лютого Україна вшановувала пам’ять Героїв Небесної Сотні. Людей, що мужньо і хоробро відстоювали нашу незалежність та нашу єдність. Людей, які вкотре довели, що Україна завжди боротиметься за свою свободу.

Вихованці та педагоги Центру дитячої та юнацької творчості підготували такі заходи до цієї пам’ятної дати:

  • Патріотичний відеопроєкт «Небесна Сотня нескорених героїв» підготували вихованці гуртків «Школа журналістики – керівник гуртка Юлія Бараболя та «Творча майстерня відеографії» - керівник гуртка Катерина Семьонова, під час якого юні журналісти та відеографи поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні та запалили свічки пам’яті.
  • Вихованці гуртка «Пізнайко» - керівник гуртка Лиса Марина провели флешмоб « Ми – українці, ми – пам’ятаємо!», під час якого діти читали вірші про героїв небесної сотні, про подвиги українських воїнів та про такий бажаний мир на українській землі. На завершення заходу діти створили ланцюжок єднання.
  • У Центрі дитячої та юнацької творчості, на гуртках «Образотворче мистецтво» - керівник гуртка Лідія Паламарчук та « Моделювання іграшок- сувенірів» - керівник гуртка Тетяни Лукащук, були проведені майстер-класи «Журавлі пам’яті». Діти разом із педагогами виготовили паперові журавлі , які доповнили експозицію в історичному музеї міста Хмільника, присвячену пам’яті героям Небесної Сотні.

Центр дитячої та юнацької творчості

Назад до розділу