• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Розпорядники коштів місцевого бюджету громади повідомляють

eye

280

22.02.2022 15:27

RSS

Виконавчий комітет Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2021» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2021 рік.

Фінансове управління Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2021» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2021 рік.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2021» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2021 рік.

Управління освіти, молоті та спорту Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2021» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2021 рік.

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2021» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2021 рік.

Відділ культури і туризму Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2021» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2021 рік.

Відділ з питань охорони здоров’я Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному вебсайті Хмільницької міської ради у розділі «Відкрита громада/Бюджет/Паспорта бюджетних програм/2021» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2021 рік.

Публічне представлення інформації про виконання бюджету за бюджетними програмами та показниками за 2021 рік відбудеться 3 березня 2022 року об 11.00 год. у залі засідань Хмільницької міської ради (2 поверх).

Хмільницька міська рада

Назад до розділу