• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Про шкільну мережу – дискутували в Березнянському ліцеї

eye

342

RSS

Сьогодні, 22 лютого 2022 року, на базі Березнянського ліцею Хмільницької міської ради вчителі, учні, батьки, посадовці міської ради та фахівці Центру професійного розвитку педпрацівників у формі гри спробували розібратися, як зробити освіту громади більш ефективною.

Таку неформатну зустріч особисто відкрив міський голова Микола Юрчишин та побажав усім її учасникам цікавого діалогу, що продукуватиме цінні пропозиції для формування ефективної освітньої мережі в нашій громаді. Експерт Шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні», кандидат педагогічних наук Олег Фасоля виступив із цікавою презентацією сучасного стану освіти в Україні.

На основі напрацьованих матеріалів команди створили свої варіанти освітньої мережі Хмільницької міської територіальної громади.

Перебуваючи із робочою поїздкою у с. Березна, міський голова також відвідав дошкільний підрозділ ліцею та поспілкувався з вихованцями закладу і освітянами.

Захід проведений в межах проєкту «Якісна освіта в громаді – через ефективний діалог з громадськістю», який впроваджується ГО «ПРАВО» в партнерстві з Хмільницькою міською радою та реалізується в рамках проєкту «Громадськість за демократизацію», який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу (https://ec.europa.eu/info/aid-development-cooperation-fundamental-rights_en).

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю громадської організації «ПРАВО» і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу та Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.

Для довідки:
Після проведення адміністративно-територіальної реформи до складу Хмільницької міської територіальної громади увійшов 41 населений пункт, з яких – 40 сільських. На території громади діють 14 ліцеїв, 4 гімназії та 1 початкова школа.

Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу