• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Освітяни громади продовжили діалог у Порицькому ліцеї

eye

312

23.02.2022 17:45

RSS

Хмільницька міська рада у партнерстві з ГО «ПРАВО» реалізують актуальний і корисний проєкт «»Якісна освіта у громаді – через ефективний діалог з громадськістю».

Вчора, 22 лютого, в Березняському ліцеї ми розпочали цикл комунікаційних зустрічей за участі освітян, учнів і громадськості, на яких разом визначали якісний курс освітньої мережі.

Сьогодні, 23 лютого, зустріч у такому ж форматі продовжилася за участі вчительства і вихованців Порицького ліцею.

Розмову із освітянами, учнями та громадськістю розпочав міський голова Микола Юрчишин, який разом зі своїм заступником Андрієм Сташком та депутатом Вінницької обласної Ради Олександром Кравчуком відвідали заклад освіти і привітали учасників проєкту.

Міський голова підкреслив, що саме завдяки діалогу «народжується» формат кращих змін і ефективних рішень. Тому очільник громади побажав учасникам розмови бути відвертими, активними та охоче висловлювати свої судження.

У ході робочої поїздки до с. Порик міський голова також провів зустріч із педагогічним колективом ліцею.

Захід проведений в межах проєкту «Якісна освіта в громаді – через ефективний діалог з громадськістю», який впроваджується ГО «ПРАВО» в партнерстві з Хмільницькою міською радою та реалізується в рамках проєкту «Громадськість за демократизацію», який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу (https://ec.europa.eu/info/aid-development-cooperation-fundamental-rights_en).

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю громадської організації «ПРАВО» і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу та Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.

Для довідки:
Після проведення адміністративно-територіальної реформи до складу Хмільницької міської територіальної громади увійшов 41 населений пункт, з яких – 40 сільських. На території громади діють 14 ліцеїв, 4 гімназії та 1 початкова школа.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу