• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Уважність та пильність – також наша зброя!

eye

354

25.02.2022 15:32

RSS

У час, коли Україна переживає складний період, все частіше надходять повідомлення про те, що є люди, які пересуваються на автомобілях і ставлять "мітки" та "маяки" на дорогах та в інших місцях для використання диверсантами та інформування російських військ.

У новинах та соцмережах Національна поліція показувала зразки знаків, які використовуються диверсантами для інформування російських військ (у вигляді хрестів, нанесених люмінесцентною чи світловідбиваючою фарбою).

Звертаємося до голів будинкових і вуличних комітетів, усіх небайдужих жителів громади: БУДЬТЕ ПИЛЬНИМИ!

Обійдіть і огляньте прибудинкову територію, дороги, тротуари, майданчики, будинки з усіх сторін, підніміться на дахи багатоповерхівок.

Ворог підступний і, можливо, він уже був поряд та залишився непоміченим. Адже подібні знаки мешканці вже помічали на дорогах і тротуарах близько двох тижнів тому.

Якщо ви помітите такі містки, ЗАФАРБУЙТЕ, ЗАСИПТЕ або іншим способом знищіть позначку або повідомте поліцію за номером 102. Це може бути система сигналів, які використовує ворог для координації вторгнення.

Виявляти такі факти – означає допомагати не лише нашій державі, але, в першу чергу, забезпечити безпеку собі, своїм рідним, близьким, знайомим, сусідам і просто землякам.

Дякуємо усім небайдужим українцям, які повідомляють правоохоронців про підозрілих осіб!

ПРОСИМО ПОШИРИТИ цю інформацію.

Виконком Хмільницької міської ради

Назад до розділу