• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На черговій 27-й сесії Хмільницької міської ради

eye

322

RSS

25 лютого під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася чергова 27 сесія міської ради 8 скликання.

У роботі сесії взяли участь 29 депутатів міської ради, які розглянули 152 планових питань і 17 питань порядку денного «Різне».

Чергове пленарне засідання ради було плановим, проте відбувалося в умовах воєнного стану.

На початку засідання міської ради було перервано сигналом повітряної тривоги. Принагідно варто зазначити, що сирени, які стосуються актуальних сьогодні сигналів повітряної тривоги і її відбою, включаються централізовано на території всієї Вінницької області. Важливо, щоб жителі Хмільника і міської громади відповідально поставилися до своєї безпеки: прислухалися і виконували вказівки щодо переміщення в укриття, коли спрацьовує система оповіщення.

Після того, як загроза минула, депутатський корпус продовжив роботу. Враховуючи складний час і велику кількість питань, а також те, що усі вони були ретельно обговорені на засіданнях постійних комісій міської ради, проєкти розглядалися швидко, без зайвих відступів.

Депутати ухвалили план роботи Хмільницької міської ради на 2022 рік, внесли зміни та доповнення до штатних розписів працівників виконавчих органів Хмільницької міської ради, Комунального підприємства «Центральна Хмільницька аптека № 265», Комунальної установи «Хмільницький трудовий архів» та погодили штатний розпис Комунального підприємства «Хмільниккомунсервіс».

Депутатським корпусом були взяті до відома звіти про виконану роботу за минулий рік, а саме: КП «Хмільниккомунсервіс» та КП «Хмільникводоканал» про роботу підприємств; щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Хмільницької міської ради; про виконання міських програм.

Місцеві обранці підтримали внесення змін та доповнень до окремих міських програм, зокрема у сфері комунального господарства, медицини, культури, спорту, освіти, цивільного захисту, земельних відносин, місцевого самоврядування.

Книгу Пошани та пам’яті «Гордість Хмільника» поповнено прізвищем Шлапака Василя Павловича – неординарної особистості, активного члена територіальної громади, митця високого ґатунку, легенди для цілого покоління працівників культури, який своєю творчою працею залишив помітний слід в історії міста Хмільника і Хмільницького краю.

Ухвалено рішення, що стосувались фінансової складової, внесення змін до бюджету громади на поточний рік.

Значна частина питань порядку денного стосувалася врегулювання земельних відносин.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу