• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова взяв участь в онлайн сесії Криниці-Здруй

eye

416

28.02.2022 15:59

RSS

Сьогодні, 28 лютого 2022 року, під час онлайн засідання Ради міської міста і гміни Криниці-Здруй, яке є побратимом Хмільника, міський голова Микола Юрчишин від імені жителів нашої громади сердечно подякував польському народові за виявлену ініціативу допомогти в період надскладних часів для України.

«Ми вдячні Вам, пане Бургомістре, міській раді та усій громаді, за те, що у воєнний час, надали нам плече своєї підтримки , бо впевнені, що чужого горя не буває. Українці важкою працею досягають успіху. Вони сіють хліб і збирають врожай, працюють, щоб був добробут у родинах, у своїй державі. І вони все зроблять для того, щоб мужньо відстояти свою землю! Важливо, що ми разом! Ми зробимо все, щоб Україна перемогла, щоб правда перемогла! Переможемо!», - сказав міський голова.

Бургомістр міста і гміни Криниця-Здруй Пьотр Риба разом із депутатами у своїх висловлюваннях підтвердили глибоку солідарність із українцями, які героїчно захищають свою Батьківщину на війні та запевнили, що розглядають у швидкому часі можливість надання допомоги для потреб Хмільницької громади у воєнний період.

Пряме включення з онлайн засідання пройшло також за участі наших партнерів – Фундації «Братерство» (Владислав Крейчі) та організації «Єврорегіон «Дністер» (Сергій Татусяк).

Неофіційний двосторонній переклад здійснювала пані Ірина Радецька.

Ми – разом! З нами Бог! З нами перемога!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу