• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Спочатку перемога - потім декларування

eye

232

01.03.2022 15:29

RSS

Вітаю усіх, шановні, дорогі мої колеги і колежанки!

В цей нелегкий час зрозуміло, що усі ми знаходимося у стресовому стані. Голови переповнені сумними, а подекуди і страшними думками. Але в такий час дуже важливо уміти заспокоїтись і переключити настрій на щось інше. Ось я і вирішив сумістити важливу інформацію і можливість підняти вам настрій, хоч трішки!

Повідомляю, що у випадку, якщо Ви захопили російський танк або БТР та переживаєте про те, як його декларувати, зберігайте спокій та продовжуйте захищати Батьківщину! Декларувати захоплені російські танки та іншу техніку не потрібно, адже вартість цього лайна не перевищує 100 прожиткових мінімумів .Відповідно, подавати повідомлення про суттєві зміни в майновому стані протягом 10 днів в разі захоплення такого непотребу так само не потрібно (така от тавтологія).

Ну а тепер дещо серйозно! До перемоги над рашистськими загарбниками декларанти не повинні втрачати час на заповнення та подання декларації – це офіційна позиція НАЗК. Ця позиція стосується і подання повідомлень про суттєві зміни в майновому стані. Натомість посадовці мають докладати всіх можливих зусиль, спрямованих на захист власної свободи, миру в Європі та світі, оборону Української держави. НАЗК розяснило, що строк подання щорічної декларації, яка відповідно до Закону України “Про запобігання корупції” має бути подана до 1 квітня, буде продовжено.

Як зазначено вище, кінцеві терміни для подання декларацій та повідомлень визначені Законом, а отже можуть бути змінені лише у разі прийняття Верховною Радою окремого закону про перенесення строків. З цією метою НАЗК звернеться до Верховної Ради з пропозицією перенести кінцевий строк подання декларації за 2021 рік та повідомлень про суттєві зміни у майновому стані.

Тому спрямовуємо свою енергію на плідну роботу та боротьбу з ворогом, а про звітування ми подумаємо, коли його переможемо.

Слава Україні!

Уповноважений з питань запобігання та та виявлення корупції у виконавчому комітеті Хмільницької міської ради

Назад до розділу