• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Представлено інформацію про виконання бюджету-2021 та програм розвитку

eye

214

04.03.2022 11:16

RSS

3 березня під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергія Редчика відбулися громадські слухання.

На порядок денний було винесено два питання: «Публічне представлення інформації про виконання бюджету Хмільницької міської територіальної громади за 2021 рік» та «Публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм  місцевого бюджету за кодами програмної класифікації за 2021 рік головними розпорядниками коштів».

З першого питання доповідала Тетяна Тищенко, начальник фінансового управління Хмільницької міської ради, яка повідомила про виконання бюджету Хмільницької міської територіальної громади за 2021 рік.

З другого питання доповідачами виступили представники профільних структур Хмільницької міської ради – головні розпорядники бюджетних коштів, які поінформували про виконання бюджетних програм  місцевого бюджету по окремих галузях за 2021 рік, а саме фінансової, соціальної, освітньої, культурної, комунальної та медичної галузей.

Учасники громадських слухань одноголосно взяли інформації доповідачів до відома.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу