• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Медична служба громади працює за графіком і в посиленому режимі

eye

175

05.03.2022 15:03

RSS

Медичний персонал поліклініки, стаціонарного відділення, жіночої консультації та інших відділень КНП “Хмільницька центральна лікаря” надають необхідну допомогу всім громадянам, незалежно від місця постійного проживання.

КП “Центральна Хмільницька аптека №265” опрацьовує нагальні потреби лікарні в умовах військового часу. Жителі громади та громадяни, які перебувають в нас, забезпечуються необхідними медикаментами.

Проводиться прийом громадян та надання первинної медичної допомоги сімейними лікарями КНП “Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги”, працівниками центрів здоров'я у населених пунктах громади незалежно від наявності підписаної декларації з сімейним лікарем.

Лікарі працюють за графіком та готові надавати допомогу і поза межами робочого часу.

Лікарі КНП “Хмільницька стоматологічна поліклініка” також працюють. Фахівці чергують цілодобово для надання невідкладної стоматологічної допомоги. Послугами наших стоматологів користуються не тільки жителі Хмільницької територіальної громади, але й відпочиваючі у санаторіях та особи, які тимчасово перебувають на території нашої громади.

Вчасно надається медична допомога працівниками Хмільницької станції екстреної медичної допомоги.

Хмільницьким міськрайонним відділом лабораторних досліджень Міністерства здоров'я України здійснюється постійний моніторинг радіаційного та екологічного стану в місті та селах громади.

На комунальних підприємствах медичної галузі зроблені запаси паливно-мастильних матеріалів для безперервної роботи в умовах військового часу.

До наших медичних підприємств постійно надходить допомога від волонтерів та небайдужих жителів нашої громади. Також благодійну допомогу надають громадяни, державні установи, органи місцевого самоврядування інших країн у вигляді медикаментів, медичного та іншого устаткування, що вже прямує для потреб наших жителів.

Медичні служби нашої громади готові надати усю можливу допомогу громадянам в сучасних складних умовах.

!!!! Нагадаємо, що у Центрі первинної медико-санітарної допомоги щоденно з 8:00 до 18:00 год. працює контакт-центр/cаll-центр за телефонами:

+38 063 690 21 08

+ 38 097 626 40 08.

Жителі Хмільницької громади можуть звернутися до контакт-центру з питань: отримання відповідей на найпоширеніші запитання щодо надання первинної медичної допомоги, уточнення графіку роботи сімейних лікарів центру та щодо переліку обстежень, які надаються на первинному рівні медичної допомоги.

Відділ з питань охорони здоров’я Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу