• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Заклади культури тримають простір єднання

eye

344

18.03.2022 15:53

RSS

Рідна Земля, Мова, Культура… На цих трьох складових тримається побут і світ людини та громадянина – свідомого патріота своєї країни.

В час війни заклади культури громади йдуть поряд із викликами, потребами та запитами нашого сучасного, тривожного часу. Бо розуміють своє велике покликання – всім серцем слугувати людям, всією душею утверджувати кращі традиції, звичаї та цінності людства.

Працівники закладів культури і мистецтва докладають чималих зусиль для того, щоб їхні установи несли громаді, Україні та світові гасла добра, людяності, єднання!!!

Згуртувавшись в одну родину – культурний фронт-офіс, культпрацівники організовують проведення культурно-мистецьких заходів для єднання, взаємодопомоги, людяності.

Культпрацівники долучаються і до волонтерських проєктів та ініціатив, підтримують ЗСУ і територіальну оборону, а також вимушених переселенців, які знайшли тимчасовий прихисток у нашій громаді.

Клубні заклади стали епіцентром турботи і отримання гуманітарної допомоги від доброзичливих сусідів із-закордону, від усіх людей доброї волі.

Для безперервності культурного простору та єднання громади довкола культурно-мистецьких традицій, формування у молоді високих почуттів вірності та звитяги започаткували і проводяться флешмоби «Ми переможемо» та «Подай руку Україні».

Відзняті тематичні відео: «Боже, Україну храни», «Навіки пам'ять збережемо», «Одна єдина», «Діти за мир», «За Україну, за її волю!», «Повертайся живим».

У філіях бібліотек організовано книжкові виставки та виставки дитячих малюнків.

Продовжуємо працювати на єдину Мрію!

Разом переможемо!!

 

Назад до розділу