• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Як я можу допомогти своїй країні?

eye

149

30.03.2022 09:45

RSS

Мінцифри зібрали короткий перелік можливостей для кожного, хто може допомагати Україні боротися з ворогом та наближати нас до перемоги.

Підтримати українську армію. Переслати кошти на рахунок міжнародного благодійного фонду «Повернись живим». Зробити це можна в застосунку Дія за кілька кліків.

Долучитися до волонтерства. Допомагати військовим та цивільним можна з будь-якого куточка світу. Подавайте заявку на сайті https://volunteer.country/ або долучайтеся до чату волонтерів у Телеграм https://t.me/VolunteerCountry.

Вступити до лав Тероборони. Захищайте своє місто, район, вулицю, критичну інфраструктуру, виявляйте диверсантів. Дізнавайтеся адресу найближчого ТЦК у вашому місті: https://sprotyv.in.ua/.

Боротися з ворогом на цифровому фронті. Озброюйтеся комп'ютером чи смартфоном та долучайтеся до ІТ-Армії чи Інтернет-Військ. Також повідомляйте ЗСУ про місцезнаходження окупантів через чатбот єВорог.

Протидіяти фейкам та пропаганді. Знайшли канал, що поширює фейки? Повідомте Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

І, звісно, кожен і кожна може доносити правду на своїх сторінках у соцмережах чи в медіа, підтримувати одне одного матеріально та психологічно й вірити в перемогу.

Ми сильні. Ми переможемо!

Назад до розділу