• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Провели моніторинг цін у 103 закладах торгівлі – Держпродспоживслужба

eye

447

30.03.2022 14:53

RSS

Фахівці Хмільницького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області у взаємодії з представниками Національної поліції, військової районної адміністрації, органу місцевого самоврядування здійснюють щоденний моніторинг за встановленням суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі цін на такі товари:

борошно пшеничне, макаронні вироби, батон, хліб, крупа гречана, крупа вівсяна, свинина, яловичина, птиця (тушки курячі), молоко, масло вершкове, сметана, яйця курячі, олія соняшникова, цукор кристалічний, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, буряк, морква, картопля.

Упродовж тижня охоплено моніторингом 103 об’єкти продовольчої групи товарів.

У результаті перевірок виявлені надбавки більше 10% від оптово-відпускної ціни в м. Хмільник та с. Ш.Гребля, що не відповідає вимогам п.41- 4 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS – CoV-2”.

Повідомлено Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області та органи Національної поліції для повноваженого реагування згідно з чинним законодавством.

Назад до розділу