• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Люди, схаменіться! Припиніть нищити довкілля!

eye

282

30.03.2022 14:58

RSS

Хмільницькі вогнеборці застерігають:

Прикро, що окремі громадяни готові платити життям і здоров’ям, однак не готові відмовитися від згубної звички палити суху траву!!!

Упродовж минулих вихідних пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС у Вінницькій області 96 разів виїжджали на ліквідацію пожеж та загорань сухої трави та сміття на відкритих територіях.

З початку року на території нашої громади виникло 62 пожежі в природних екосистемах, на загальній площі 84 га.

За такий період минулого року пожеж було 12, на площі 4 га.

Очевидно, що мешканці не завжди зважають ані на проведення рятувальниками інформаційно-роз’яснювальної роботи, ані на розмір штрафів, які запроваджені в державі!

Лише за минулі вихідні 12 осіб - порушників правил пожежної безпеки притягнуто до адміністративної відповідальності.

З початку року працівниками Хмільницького РУ Головного управління ДСНС в області проведено 6 профілактичних рейдів для недопущення виникнення пожеж у природних екосистемах, під час яких притягнуто до відповідальності 5 осіб.

До ліквідації пожеж і загорань залучено 48 вогнеборців та 5 одиниць техніки.

Рятувальники і надалі будуть проводити такі профілактичні заходи, щоб донести до свідомості кожного громадянина важливість дотримання правил пожежної безпеки, особливо у воєнний час.

Але ж – важливо інше!!!
Кожен виїзд – це значні витрати державних коштів, які можна спрямувати у більш потрібніше русло у воєнний час, аніж ліквідовувати наслідки людської недбалості.

Люди, схаменіться!

 

 

 

Назад до розділу