• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова подякував Польщі за співдружність

eye

388

06.04.2022 15:21

RSS

Добро завжди знаходить дорогу до серця…

Микола Юрчишин провів телефонну розмову з бургомістром міста і гміни Буско-Здруй паном Вальдемаром Сікорою.

Із перших хвилин діалогу очільник громади подякував своєму колезі та всій польській дружній громаді за щирість, турботу і велику допомогу українцям в час війни.

«Українці чинять єдиний спротив російській агресії. Ми відстоюємо свої права, свої свободи на своїй Землі. Ми йдемо одним фронтом, єдиним тилом і тільки до Перемоги! Від усієї нашої громади я щиро вдячний Вам, пане Бургомістре, та Вашій чуйній громаді за єднання і потрібну допомогу. Прошу молитися за Україну, бо молитва – то міцний щит і всесильний захист. А нам це так зараз потрібно!», - сказав Микола Юрчишин.

Пан бургомістр у відповідь висловив запевнення, що разом із українцями глибоко сумує за великими людськими втратами у російсько-українській війні, і особливо серед мирного населення та підтвердив, що волею своєї громади подовжить допомагати Україні та її громадянам, яких на своїй території прихистила Польща. Буде допомагати всіма можливими ресурсами і засобами, а також разом із громадою буде неустанно молитися, аби тільки війна в Україні якомога швидше скінчилася.

На фінал діалогу керманичі двох громад із вірою в перемогу домовилися, що вже на цьому тижні знову узгодять перелік актуальних гуманітарних потреб та в синергії зусиль будуть їх вирішувати.

Назад до розділу