• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відбулося 1-ше засідання Волонтерської ради

eye

329

06.04.2022 17:16

RSS

6 квітня 2022 року міський голова Микола Юрчишин провів 1-ше засідання Волонтерської ради.

Участь в установчій роботі цього Дорадчого органу взяли активні місцеві громадські організації, представники бізнесу, вище керівництво та посадові особи міської ради профільних відділів та управлінь, а також чисельне представництво місцевих волонтерів (за згодою).

«Я знаю вас! Знаю кожного і кожну! Мені відомо, що ви робите для Перемоги! Кожного дня, без вихідних, святкових, без відпочинку… Ви зараз разом з великим фронтом українців і вами керує поклик єдиного серця. А серце наше зараз не мовчить… Його сковує народний біль, велика скорбота» - сказав міський голова, розпочинаючи засідання.

Цієї миті була оголошена хвилина мовчання на знак вшанування світлої пам'яті воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

А далі... Зібравшись зі всіма силами, енергією і мотивацією Волонтерська рада включилася в активну фазу роботи.

У процесі діалогу волонтери, влада та представники громадського активу вирішили об’єднати свої зусилля та домовилися, що для спільної і злагодженої роботи чітко окреслять свої пріоритети і будуть взаємодіяти через зручний для них канал комунікації.

Підсумовуючи роботу засідання, міський голова подякував всім за те, що разом ми вибудовуємо свою логістику місцевого волонтерства, яка відповідатиме Місії добра і принципам законного порядку в нашій громаді.

«Нам все під силу, якщо будемо рухатися разом і в одному напрямку. Тоді наша участь і допомога будуть своєчасними, потрібними і скерованими на ПЕРЕМОГУ!», - підкреслив міський голова, закриваючи засідання.

Детальніше:

Волонтерська рада - це консультативно-дорадчий орган, що утворений при виконавчому комітеті міської ради для взаємодії в питаннях розвитку і підтримки волонтерської діяльності, допомоги внутрішньо переміщеним особам та громадянам, які протистоять збройній агресії російської федерації.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу