• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Для України, людям і добру!

eye

363

RSS

Працею славиться наша Україна! Працею на користь людям і добру возвеличується вона!

І нині, коли війна, ми маємо ще глибше пам’ятати про своє земне призначення – бути Людьми, бути Господарями, дбати про свою Землю!

А у справжнього господаря і господині так: до Великодня треба все довкола прибрати, по максимуму зачистити, навести лад і «у полі, і в стодолі»!

Тому й в населених пунктах нашої громади вже панує «робочий» настрій. Люди «ловлять» кожну погожу днину і гуртом працюють для кращого благоустрою своєї громади.

Так, 8 квітня мешканці сіл Кривошиї та Колибабинці (Кривошиїнський старостинський округ) прибрали на кладовищах.

6 та 8 квітня в селах Кожухів та Шевченка (Кожухівський старостинський округ) жителі громади впорядкували території довкола кладовища, поприбирали біля медичних амбулаторій та школи.

А от в селі Березна (Соколівський саростинський округ) 9 квітня гурт зібрався чималий - близько 70 осіб .. І все – для праці на користь людям і добру!

«З самого ранку знову закипіла робота на старому кладовищі... Вирізали бензопилами кущі, чагарники; все це виносили з території кладовища; збирали сміття, повалені хрести...Отже, спільними зусиллями опорядкували кладовище. Тепер воно має належний вигляд. Шановна громадо, ми дійсно, можемо все! Але, коли всі разом!!!», - з гордістю написали жителі села на сторінці «Моя квітуча Березна».

Нехай дбайливою працею всіх і кожного оновиться наша Матінка- Земля і буде з миром!

Нас, дужих, працьовитих і завзятих, - не здолати!

Переможемо! Все буде УКРАЇНА!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

 

Назад до розділу