• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

З добром людей – воскресне Україна

eye

214

22.04.2022 13:07

RSS

Вже кілька років поспіль освітяни організовують Великодні  благодійні акції для наших захисників  і в цьому році теж не залишилися осторонь. 

Учні, батьки,  працівники міських Ліцеїв №1, №2, №3, №4  підготували    великодні гостинці для тих, хто стоїть на сторожі нашого спокою та миру на передовій. Щоб кожен захисники і захисниця відчули свято, тепло, любов та доброту людей, шкільними спільнотами  зібрані продукти: крупи, печиво, цукерки, консерви, фрукти, чаї... 

У ліцеї №2 м. Хмільника  проведено майстер-клас із виготовлення писанки- символу, який  приносить добро, щастя, захищає від усього злого. Це символ нового життя, воскресіння.

У  Центрі  дитячої та юнацької творчості  було організовано майстер- клас «Патріотична птаха», у якому  взяли участь усі педагоги закладу.

Виготовлені власноруч роботи та святковий Великодній кошик, зібраний колективом,  відправлено воїнам-захисникам, аби вони відчули дух Великого християнського свята та підтримку усіх українців.

Онлайн конкурс «Великодній  вернісаж»,  організований та проведений  Центром  дитячої та юнацької творчості,  зібрав  понад 200 учасників, учнів закладів Хмільницької міської територіальної громади,  які  активно доєдналися до творчого процесу.

Сьогодні у всіх нас  одне бажання – якнайшвидша перемога, мир і спокій на нашій українській землі.

Нехай почує Господь наші молитви. Хай посвітлішає в наших душах , бо воістину кажуть: «Христос воскрес – воскресне Україна!».

Бажаємо усім радості, благополуччя та мирного неба на нашій рідній Україні!

 

Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу