• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 29-й сесії Хмільницької міської ради

eye

240

02.05.2022 10:50

RSS

29 квітня 2022 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 29 сесія міської ради 8 скликання.

У роботі сесії взяли участь 28 депутатів міської ради, які розглянули 27 питань.

Депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались закладів охорони здоров’я. Зокрема, затверджено Передавальний акт комунального майна з балансу Комунального некомерційного підприємства «Хмільницька стоматологічна поліклініка» Хмільницької міської ради на баланс Комунального некомерційного підприємства «Хмільницька центральна лікарня» Хмільницької міської ради та Структуру Комунального некомерційного підприємства "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради.

З метою проведення робіт з поточного ремонту автомобільних доріг державного та місцевого значення внесено зміни до Програми утримання дорожнього господарства на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади. Відповідно ухвалено зміни до Порядку використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування цих заходів.

Депутати взяли до відома звіти про виконання міських цільових програм за минулий рік.

Окремими рішеннями затверджено склад Комісії з питань перегляду топонімічних назв вулиць та провулків, інших об'єктів міського господарства, увічнення пам'яті видатних діячів і подій, встановлення або демонтажу пам’ятних знаків на території Хмільницької міської територіальної громади, штатний розпис і Статут Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Хмільницької міської ради.

Враховуючи критичну ситуацію, що склалася у зв’язку з початком та продовженням бойових дій та воєнного стану в Україні, прийнято рішення призупинити реалізацію проектів бюджету участі у 2022 році та перенести їх виконання на наступний рік.

Депутати одноголосно затвердили звіт про виконання бюджету Хмільницької міської територіальної громади за 1 квартал 2022 року.

Десять питань порядку денного стосувалася врегулювання земельних відносин.

Усі запропоновані проєкти рішення цього блоку були підтримані місцевими обранцями.

Назад до розділу