• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Перепризначення субсидій буде проведено без звернень громадян

eye

182

04.05.2022 15:13

RSS

Сім'ям, які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2021-2022 років, житлова субсидія з травня 2022 року на наступний термін буде перепризначена автоматично без особистого звернення громадян.

Це передбачено в постанові Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 року №462 «Деякі питання надання пільг та житлових субсидій в умовах воєнного стану».

Перепризначення буде проводитися на підставі інформації, одержаної органами соціального захисту населення від організацій – надавачів комунальних послуг та оновленими даними про доходи осіб від ПФУ та ДПС.

Підготовча робота з перепризначення житлових субсидій на наступний період в управлінні праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради уже розпочата. Тому одержувачам житлової субсидії не потрібно звертатися та подавати документи.

Але, незважаючи на автоматичне перепризначення житлової субсидії та воєнний стан, у разі зміни складу сім’ї або змін у майновому стані одержувачі житлових субсидій, зобов’язані протягом 30 календарних днів повідомити про ці зміни управління соціального захисту населення.

Прийом проводиться за попереднім записом

Тел. (04338) 2-21-30

Для консультацій радимо звертатися: (04338) 2-33-72.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу