• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Правила благоустрою громади – обов’язок для всіх!

eye

183

06.05.2022 10:34

RSS

Ріст трави і бур'янів на газонах, уздовж доріг, попід приватними садибами і поряд із установами і підприємствами міста, зелених зонах потребує постійного викошування.

Звертаємося до керівників підприємств та організацій, суб'єктів господарської діяльності різних форм власності, власників приватних домоволодінь з проханням забезпечити своєчасне скошування трави та бур'янів на прилеглих та закріплених територіях.
ЗАБОРОНЕНО спалювати рештки сухої трави та бур'янів!

Особливу увагу звертаємо на скошування трави вздовж бордюру проїжджої частини. Гіркий досвід минулих років показує, що при скошуванні трави рештки падають на прибордюрну полосу проїжджої частини дороги і при першому ж дощі водою зносяться в ливневу каналізацію, що призводить до її засмічення та утворення скупчення води на проїжджій частині.

Тому при засміченні прибордюрної полоси ТЕРМІНОВО НЕОБХІДНО прибирати рештки трави.

Власники садиб ЗОБОВ’ЯЗАНІ скосити бур’яни на відстанні 15 метрів від огорожі по периметру будинку. Якщо перед будинком є бордюр – то до бордюрного каменю.
Громадяни, які будуть допускати порушення Правил благоустрою, за несвоєчасне скошування трави та бур'янів на прилеглих та закріплених територіях, тобто коли трава вище 10 сантиметрів, винні особи будуть притягуватись до адміністративної відповідальності із накладенням штрафу на юридичних осіб від 850 до 1700 гривень, на фізичних осіб від 340 до 1360 гривень.

Шановні керівники підприємств та організацій, власники приватних домоволодінь!

Памятаймо: Правила благоустрою – обов’язок для всіх!

Будьмо господарями! І в нашій громаді буде комфортніше та затишніше всім!

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради

Назад до розділу