• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Пам'ять – наш моральний обов’язок

eye

236

06.05.2022 16:33

RSS

6 травня від імені та за дорученням народного депутата України Петра Юрчишина та міського голови Миколи Юрчишина помічник-консультант парламентаря Андрій Барабан спільно з головою Хмільницької міської організації ветеранів України Василем Косенком відвідали ветеранів Другої світової війни за домашньою адресою та привітали їх із Днем пам’яті та перемоги у Другій світовій війні.

З пам’яттю про їхній славетний подвиг у боротьбі з нацизмом ветеранам вручили квіти, вітальні листівки, грошову допомогу, а від братів Юрчишиних – щедрі продуктові набори.

Під час розмови із ветеранами гості зауважили, що виховане на подвигах своїх дідів і прадідів молоде покоління, сьогодні, не шкодуючи свого життя, боронить нашу Україну від окупантів.

Ветерани та їхні родини щиро подякували за увагу до них, за привітання і висловили впевненість, що завдяки мужності і героїзму наших воїнів, Україна переможе.

Міська організація ветеранів також щиро дякує Хмільницькій міській раді за фінансову та організаційну підтримку соціальних ініціатив.

За інформацією міської організації ветеранів

Назад до розділу