• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Дерево життя: кольорові мрії про щасливе дитинство

eye

182

11.05.2022 16:06

RSS

Педагоги Центру дитячої та юнацької творчості вкотре завітали до дітей-переселенців із своїми новими творчими ідеями, аби додати до дитячого дозвілля кольорових барвистих відтінків, розфарбувати їхні буденні дні посмішкою, теплом та увагою.

Педагог запропонувала юним відвідувачам поринути у світ краси та мистецтва і долучитися до майстер-класу «Дерево життя». Діти із задоволенням робили колективну роботу, вкладаючи усі свої уміння та здібності.

Із дитячих рук народжувалися дивовижно красиві паперові птахи, які потім вправно знаходили свої місця на великому, крислатому дереві. І стільки радості і захоплення було у дитячих оченятах і від краси витвореного ними величного панно, і від спілкування з друзями, і від того, що є з ким поділитися і своїми думками, і своїм талантом.

Педагоги закладу докладають максимум зусиль, щоб діти розкривалися, творили, знаходили те, що їм до душі.

Шкільні набори від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, кольорові олівці, фарби, альбоми для малювання, які подарувала Хмільницька районна громадська організація «ПРАВО» (голова правління Віталій Дорох) – усе це вкрай необхідне для повноцінного творчого процесу.

Тому, педагоги Центру дитячої та юнацької творчості щиро дякують усім, хто підтримує таку потрібну волонтерську роботу, надаючи матеріальну допомогу.

Центр дитячої та юнацької творчості

Назад до розділу