• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільник відвідала команда Фонду «Право на захист»

eye

424

11.05.2022 16:29

RSS

Наша громада гідно прийняла виклики воєнного часу  та в межах своїх можливостей  зуміла організувати цілодобове приймання, розселення та підтримку внутрішньо переміщених осіб.

11 травня  міський голова Микола Юрчишин провів зустріч із Вінницькою командою Благодійного фонду «Право на захист», яка навідалася до Хмільника для вивчення нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та можливостей їх гуманітарної підтримки.

Під час діалогу сторони окреслили коло актуальних гуманітарно-правових питань, з яких правозахисники можуть бути корисними переселенцям.

Представники Благодійного Фонду поспілкувалися також із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрієм Сташком, який є координатором соціального напрямку та відвідали місця муніципальної взаємодії і реєстрації, пункти гуманітарної допомоги та місця компактного проживання  ВПО.   

На завершення розмови міський голова подякував команді правозахисного Фонду за відповідальне соціальне партнерство і підтвердив, що важливо об’єднувати спільні зусилля і шукати спільні можливості для того, щоб ВПО у громаді були забезпечені всім необхідним.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу