• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Школа веде дитину: освітяни громади дискутували про НУШ

eye

253

13.05.2022 09:05

RSS

12 травня 2022 року на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»  відбулася науково-практична конференція з теми:  «Заклад дошкільної освіти – Нова українська школа: новий погляд на фундамент освітньої системи» за участі вихователів закладів дошкільної освіти  (ЗДО) та вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти (ЗЗСО).

Консультант центру Майя Бєляєва наголосила на актуальності теми та зауважила, що наступність необдхідна для створення єдиного освітнього процесу, що логічно продовжується від дитячого садка до школи.

Вихователі ЗДО №1 «Пролісок»  Олена Колеснік  та ЗДО №5 «Вишенька» Аліса Буряк  розповіли як сформувати в дитини старшого дошкільного віку готовність до систематичного навчання в НУШ, презентувавши різні форми та методи роботи.

Вчителі початкових класів Ліцею №1 Світлана Бадак та Журавненського ліцею Галина Корнієць показали як допомогти дитині адаптуватися в колективі, налаштувати її  на самостійну роботу, стимулювати ігрову, пізнавальну та комунікативну активність дітей в різних видах діяльності.

Учасники конференції поділилися власним досвідом роботи, обмінялися думками та побажаннями, відмітили практичну спрямованість заходу і важливість обговорюваної теми.

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних   працівників Хмільницької міської ради»

Назад до розділу