• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Усім серцем солідарні з Україною!

eye

370

13.05.2022 11:23

RSS

Час підсумувати тиждень і розповісти про велику  міжнародну допомогу від наших добрих друзів для пришвидшення перемоги України.

Нас продовжує неустанно підтримувати дружня Польща. Від міста і гміни Буско-Здруй знову отримали гуманітарний вантаж із  продуктами довготривалого харчування, дитячими товарами, водою, медичними засобами, перев'язувальними засобами, каремати (килимки), засобами особистої гігієни, а також ковдри та ліжечко.

Завдяки волонтерським ініціативам добре серце відгукнулося на допомогу українцям і від чуйних жителів містечка Остерленд (Нідерланди). Від них до нашої громади прибули 100 штук медичних аптечок.   

Вже вдруге отримуємо партію гуманітарного вантажу від благодійної організації Pun Fund, які привезли значний запас продуктів харчування, серед яких: вівсяних пластівців, 230 упаковок макарон, а також рис, горох, пшеничну крупу. Для малюків ми передали дитяче харчування у суміші - 350 упаковок, а також баночне фруктове пюре - 2400 б., печиво (1930 упаковок) та чай (240 упаковок)!

 

Наші волонтери все ретельно відсортували і передають до місцевих пунктів гуманітарної допомоги. Пакунки турботи отримають  переселенці, які сьогодні знайшли прихисток на території нашої громади (на обліку більше 6500 осіб).

Крім того, частина допомоги буде спрямована для потреб  ЗСУ та громадам, які найбільше потерпають від ворожої російської агресії.

Ще раз дякуємо за те, що всім серцем солідарні з Україною, яка героїчно бореться за МИР в усьому світі!  

Разом переможемо!

 Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Відділ прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради 

Назад до розділу