• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Спортсмени – для мирної України!

eye

229

16.05.2022 16:48

RSS

Футбольне поле… Для командних гравців – це не лише арена активних тренувань чи видовищних матчів, то особливий відрізок спортивного життя. Життя цікавого, насиченого, багатого своїми споминами, які з плином літ стають ще більш цінними та з теплим серцем знову й знову повертають у минуле.

14 травня на міському стадіоні відбулася незабутня подія. За ініціативи колишнього директора Хмільницького міського стадіону«Спартак» В’ячеслава Болбата та підтримки братів Юрчишиних була гостинно зорганізована товариська зустріч місцевих гравців футбольної команди, нині ветеранів спорту, та їхніх друзів-спортсменів із Вінниці.

За чаєм і кавою футболісти дружньо поділилися своїми споминами про активні спортивні будні, із ностальгією в серці розповіли про поразки й перемоги, особливо й про те, як наполегливо боролися і стали чемпіонами на обласних чемпіонатах у 1969 та 1978 роках. Вдячно згадали й тих, хто вже відійшов у Вічність, серед яких – досвідчений тренер Фірманов Аркадій Семенович.

Спортивне життя щораз пише нові історії…

І вже на футбольному полі Хмільника – нове, молоде покоління гравців (тренер - Іван Відерський). На згадку про цю незабутню подію юні спортсмени показали свій чудовий вишкіл із футболу, зігравши для гостей видовищний матч.

Захід завершився пам’ятною сторінкою. На зустріч завітали народний депутат України Петро Юрчишин та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина заступник міського голови Сергій Редчик, які вручили ветеранській та учнівським командам спортивні кубки, подяки й нагороди за їхній визначний внесок у розвиток і популяризацію спорту та всебічну підтримку громадських ініціатив.

Ветерани спорту висловили вдячність родині Юрчишиних та адміністрації спортшколи за високу організацію зустрічі, увагу до них та гостинність. А ще за доброю волею одноголосно вирішили фінансово підтримати Армію для швидшої перемоги й такого бажаного миру на рідній Землі.

Покидаючи зустріч, ветерани спорту висловили сподівання на швидке побачення знову в такому ж товаристві та єдині побажання нових спортивних перемог у мирній Україні!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу