• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Дякуємо сімейним лікарям

eye

192

20.05.2022 10:38

RSS

19 травня своє професійне свято відзначили сімейні лікарі.

В умовах воєнного стану КНП «Хмільницький Центр первинної медико-санітарної допомоги» продовжує забезпечувати безперервність надання первинної медичної допомоги, а також ефективного надання медичної допомоги жителям громади.

У «первинці» працює 28 сімейних лікарів, яким своє здоров’я довірили 41 206 осіб населення, а також внутрішньо переміщених осіб із інших регіонів України.

До професійного свята лікарі загальної практики сімейної медицини відзначені подяками міського голови Миколи Юрчишина та сертифікатами на отримання матеріальної допомоги.

Колектив медиків привітав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташко, начальник відділу з питань охорони здоровя міської ради Сергій Буликов та директор КНП «Хмільницька центральна лікарня» Хмільницької міської ради, депутат Вінницької обласної Ради Олександр Кравчук.

Також лікарі отримали подяки від народного депутата України Петра Юрчишина та грамоти директора КНП «Хмільницький ЦПМСД» Лариси Дубової.

Сімейні лікарі сердечно дякують за привітання та висловлюють запевнення у подальшій відповідальній співпраці задля поліпшення здоров’я жителів міської громади.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Назад до розділу