• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Зі світу - по нитці, для МИРУ в Україні!

eye

404

19.05.2022 19:14

RSS

Завершується тиждень добрих справ для скорої Перемоги. Але не припиняється потік турботи та підтримки України від усього цивілізованого світу.

І так "зі світу - по нитці, для МИРУ в Україні!"

Завдяки злагодженій і скоординованій роботі влади, волонтерів, наших міжнародних партнерів та благодійних фондів на цьому тижні ми отримали один із найбільш вагомих траншів народної помочі.

Отже, гуманітарна допомога надійшла від:

- Fundacja Rozwoju Kardiochirurgii im. prof. Zbigniewa Religi /Польща/ та Uniclinic RWTH AACHEN /Німеччина/ для медичних закладів громади (неонатальні інкубатори для новонароджених, перфузори, медикаменти, перев'язувальні матеріали, медичні препарати для загоєння ран, для порятунку поранених та хворих воїнів).

- міжнародної організації із штаб квартирою в Америці - https://watermission.org за партнерства Міжнародного товариства з прав людини https://www.civdev.center/ishr/ (860 наборів особистої гігієни, кожен із яких розрахований на сім'ю з трьох осіб).

- благодійної організації "Міжнародний благодійний фонд "Руки друзів" м.Краматорськ за Планом розподілу від Представництва ООН ЮНІСЕФ та Міжнародної організації з міграції (сімейні гігієнічні набори, а також ковдри, матраци та рушники).

- мешканців міста і гміни Бєрава Республіки Польща (засоби гігієни та догляду, продукти харчування, корм для тварин).

- жителів міста Мілан Італійської Республіки (одяг, продукти довготривалого зберігання).

- жителів Німецького міста Зігбург (аптечки медичні, засоби гігієни та продукти швидкого приготування).

Все, що отримали завершуємо сортувати. Частку гуманітарної допомоги вже роздаємо переселенцям за їхніми потребами. Ще частину доправленого вантажу готуємо для відправки мешканцям територій, де ведуться активні бойові дії, а також на передову для підкріплення наших захисників.

Безмежно вдячні всім, хто допомагає Україні!

Ми не забудемо вашу доброту і сердечність!

З вами ми ПЕРЕМОЖЕМО!

ПРАВДА ПЕРЕМОЖЕ! УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!

Залишаймося добрими!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу