• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Добрі справи – для добрих людей і для Перемоги

eye

415

24.05.2022 16:51

RSS

Ми отримуємо від життя те, у що віримо… А ми віримо в Перемогу! І всі разом її наближаємо!

Сьогодні, 24 травня, наше місто із доброчинною місією відвідали начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов та народна депутатка України Ірина Борзова.

Добродії привезли до Хмільника близько 6 тонн вантажу з обласного гуманітарного штабу, що сформований на потреби внутрішньо переміщених осіб, які знайшли тимчасовий прихисток на території Хмільницької громади.

Це – продуктові набори, засоби гігієни, підгузки та одяг для переселенців.

Хмільницький міський голова Микола Юрчишин особисто подякував обласній військовій адміністрації за врахування нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб по нашій громаді та своєчасне надання потрібної гуманітарної підтримки.

Міський голова розповів, що громада прихистила більш як 6000 тисяч переселенців, з яких 2150 дітей та 265 осіб із інвалідністю.

«Ми гідно прийняли виклики воєнного часу та в межах своїх можливостей, із допомогою наших міжнародних партнерів, міст-побратимів, громадських організацій, волонтерів, доброчинних фондів, а також жителів нашої доброзичливої громади підтримуємо внутрішньо переміщених осіб», - підкреслив Микола Юрчишин.

Сотні переселенців прийшли до Будинку культури та отримали допомогу.

Діти із родин ВПО були втішені іграшками та подивилися виставу-казку «Півтори жмені» від Вінницького обласного академічного театру ляльок та охоче долучитися до різноманітних психологічно-розвиткових занять у рамках культурно-мистецької акції "Вінницький батальйон добрих справ".

Добрі справи – для добрих людей і для Перемоги.

Залишаймося добрими!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу