• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Гуманітарна організація People in need привезла допомогу

eye

288

27.05.2022 14:24

RSS

Дедалі частіше ми впевнюємося, що «чужої біди не буває!». І, на щастя, в широкому світі є добродії, які в потребі завжди поряд.

27 травня, до нашої громади прибули дві фури міжнародної допомоги від гуманітарної організації «People in need», Чеська Республіка.

Команда організації привезла розкладушки (200 шт.), матраци (200 шт.), ковдри (200 шт.), подушки (400 шт.), постільні набори (307 шт.), набори каструль (20 шт.), електрочайники (20 шт.), підгузки дорослі (30 уп.), памперси дитячі (30 уп.), крем дитячий (100 шт.), а також баки для води (200 шт.) та пральні машини (2 шт.).

Завдяки зусиллям працівників міської ради, вантаж оперативно відсортовано «з коліс» і гуманітарна допомога швидким часом надійде через місцеві пункти турботи в родини переселенців, які розміщені у місцях компактного проживання.

Міський голова Микола Юрчишин особисто відвідав пункт прийому міжнародної допомоги та подякував гуманітарній організації «People in need».

"Чужої біди не буває! І я, від імені громади, сердечно дякую всім, хто своїм серцем із Україною. З такою потужною підтримкою Україна переможе!" – сказав міський голова на знак сердечної вдячності команді гуманітарної організації, яка привезла вантаж турботи до Хмільника.

Ще на цьому тижні надійшла допомога від мешканців міста Кельн (Німеччина) у вигляді одягу та медикаментів.

Також прибула допомога і від обласного гуманітарного штабу. Це - продуктові набори, засоби гігієни, підгузки та одяг для внутрішньо переміщених осіб.

Працюємо далі, щоб Перемога настала!

Внесок кожного і кожної – важливий!

Разом ми нездоланні!

Залишаймося добрими!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу