• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Творчість лікує, об’єднує, дає надію

eye

244

01.06.2022 09:36

RSS

Докладаємо мега-зусиль, щоб заспокоїти маленькі серденька, відвернути сум, тишу й тривогу від  дітей, які подорослішали з війною…

Фахівці Центру творчості м.Хмільник (директор – Наталія Луценко) зі словом, натхненням та великою мотивацією проводять патріотичні майстер-класи для дітей із переселених родин.

Як діти і педагоги співдіють на розвиткових заняттях та які емоції викликають такі творчі зустрічі? – докладніше у новому відеорепортажі  «Творчість лікує, об’єднує, дає надію», що зафільмували гуртківці  Центру дитячої та юнацької творчості під рубрикою «Хмільник. Актуально сьогодні».

Вихованка гуртка «Школа журналістики» Юліана Липень (керівник гуртка – Юлія Бараболя) розповідає про волонтерську роботу педагогів  Центру дитячої та юнацької творчості, про те, наскільки важливо  сьогодні, у цей нелегкий  для країни та кожної української сім’ї час, огорнути турботою та творчістю кожну дитину, яка через воєнні дії змушена була покинути  своє рідне місто чи  село.

Юна журналістка поспілкувалася із педагогом  закладу, взяла інтерв’ю  у дітей, які відвідують цікаві майстер-класи та мала гарну нагоду поспостерігати за творчим процесом, зауваживши, що спільна творчість робить справжні дива – повертає дітям і посмішку, і радість життя.

Відеосюжет відзняли вихованці гуртка «Творча майстерня відеографії» Дмитро Пацанівський та Лілія Твердохліб.

Центр дитячої та юнацької творчості

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради 

Назад до розділу