• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільник у барвах сонця, добра і любові

eye

193

RSS

Де нам барви такі відшукати, щоб зобразити місто, яке нас привітно зустрічає, наповнює енергією добра й любові, дає щоденну наснагу до життя?! І хто ж, як не діти, можуть це зробити з особливим трепетом, та й ще з великою Мрією, що неодмінно збудеться в мирній Україні.  

2 червня,  у межах заходів до Дня захисту дітей, у КЗ «Історичний музей м. Хмільника», за партнерства Управління освіти, молоді та спорту та відділу культури і туризму міської ради, відбулося колективне заняття зі створення арт-малюнку «Різнобарвний Хмільник».

Для всіх охочих, а це - мами та дітки, яких привітно зігріла наша громада в час війни, юні хмільничани, працівники музею та викладачі школи мистецтв, викладач КПНЗ Хмільницька школа мистецтв Володимир Дворецький провів мистецьке заняття.  

Із наснагою, зосереджено та з любов’ю учасники заходу долучилися до малювання. І намалювали Хмільник у барвах сонця, добра та любові! Різнобарвний Хмільник!!!

За свою творчу працю й активність діти отримали ще й подарунки від ТОВ «Хмільницький завод сухого знежиреного молока «Молочний візит».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу