• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відвідали 6 неблагонадійних родин у 4 селах громади

eye

175

03.06.2022 11:56

RSS

2 червня 2022 року фахівці служби у справах дітей Хмільницької міської ради спільно з міським центром соціальних служб та Хмільницьким районним відділом поліції провели профілактичні рейди в селах громади: Шевченка, Медведівка, Кожухів, Лозова.

Під час відпрацювання відвідали 6 сімей, в яких проживає 15 дітей. Перевірили наявність у дітей необхідного одягу, взуття відповідно віку та сезону, наявність продуктів харчування, створення належних умов для проживання дітей.

З батьками проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків, створення умов для проживання дітей, неприпустимості вчинення насилля в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми.

У зв’язку із невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей відносно двох матерів працівником Хмільницького районного відділу поліції складено протоколи про вчинення адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей".

Служба у справах дітей Хмільницької міської ради

Назад до розділу