• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Влада-діалог-медіа: міський голова привітав журналістів

eye

228

06.06.2022 16:01

RSS

Свіжим струменем Слова й Думки сьогодні яскраво заквітчалася журналістська нива. За цієї нагоди особливо тепло, привітно та адресно журналісти приймали вітання до свого професійного свята.

6 червня під час особистої зустрічі міський голова Микола Юрчишин засвідчив повагу та привітав журналістів громади із професійним святом.

«Мені приємно, що ми партнери і йдемо єдиним фронтом – до Перемоги! Нехай ваше Слово буде правдивим, цікавим, глибоким і щораз спонукає до осмислення тем, запитуваних суспільством. Будьте собою, тримайте свій стиль, свій почерк! Натхнення вам, друзі, до нових статей, матеріалів і дописів! І нехай їх буде багато в мирній Україні!сказав міський голова, звертаючись до представників медіа-простору.

З нагоди Дня журналіста та за принциповість, об’єктивність, чесність і патріотизм подякою міського голови та сертифікатом на отримання грошової винагороди відзначені:

  • ОКОЛОДЬКО Олександр Павлович – редактор ПП «Редакція міськрайонної газети «Життєві обрії», голова ради редакторів друкованих ЗМІ Вінницької області.
  • ВЕРЕМІЙ Анжела Анатоліївна – журналістка, членкиня Національної спілки журналістів України, Національної спілки краєзнавців України, Національної Спілки письменників України, поетеса, краєзнавиця, учителька-методистка української мови та літератури КЗ «Ліцей №2 м.Хмільника Вінницької області».
  • КОРНІЄНКО Алла Володимирівна - редакторка інтернет-видання NEWS Хмільника.
  • БАРАБОЛЯ Юлія Віталіївна – заступниця Директора з навчально-виховної роботи Центру дитячої та юнацької творчості м. Хмільник, керівниця гуртка «Школа журналістики».
  • ФРАНЧУК Ольга Андріївна – головна редакторка обласної газети «13 округ».
  • МІЩУК Наталя Василівна – громадянська журналістка.

 

Також до фахівців у галузі журналістики звернулася начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради Наталія Мазур. Наталія Петрівна подякувала учасникам зустрічі за співпрацю, ініціативу, розуміння, підтримку і зацікавленість подіями громади. Нагороджені у свою чергу теж подякували керівництву громади за увагу і шанування їхньої праці та висловили побажання всіляко сприяти і долучатися до просвітницьких заходів у громаді. Зі святом, журналісти!

Завжди актуальних тем і добрих новин! Разом до Перемоги!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу