• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ВПО, розміщені в дитсадках, отримали допомогу

eye

419

09.06.2022 11:58

RSS

Ми розуміємо потреби громадян, яких прихистили у громаді, та в межах наявних ресурсів і всіх доступних можливостей разом із волонтерами, міжнародними гуманітарними організаціями та фондами підтримуємо переселенців.

8 червня 2022 року міський голова Микола Юрчишин, його заступник з питань діяльності виконавчих органів Андрій Сташко та начальник Управління освіти, молоді та спорту міської ради Віталій Оліх відвідали три міські дитсадки, де компактно мешкають внутрішньо переміщені особи. Керівник громади під час спілкування приділив увагу всім та кожному, поцікавився чи є доступними соціальні послуги для громадян, чи комплексно вирішуються питання забезпечення гуманітарною чи/або продовольчою допомогою, а також відповів на хвилюючі питання людей, вирішення яких є в його компетенції.

Громадяни дякували за можливість свого доброго прихистку в нашій громаді та постійну турботу, яку відчувають для щоденної підтримки своїх родин у час війни.

122 внутрішньо переміщених осіб отримали посуд, пательні, електрочайники, засоби гігієни, пральні та миючі засоби. Цю допомогу доброчинно доставила у громаду міжнародна гуманітарна організація People in need”.

Заклад дошкільної освіти №5 "Вишенька", який теж в умовах воєнного стану у своїй будівлі прихистив родини переселенців, отримав пральну та сушильну машини.

Продовжуємо працювати на перемогу!

При потребі й повсякчас допомагаємо один одному!

Свої – для своїх! Ми сильні, коли разом!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

За інформацією Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу