• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Зі святом вас, медичні працівники!

eye

292

16.06.2022 15:39

RSS

У розмаїтті людських професій, кожна з яких має свій сенс і своє важливе покликання, є така, що особливою вдячністю озивається в серці.

Це - професія медичного працівника. За державним календарем, щороку, у третю неділю червня, ми вшановуємо фахівців медичної галузі.

Наша громада славна своїми медичними працівниками. Ми маємо чудові заклади охорони здоров'я, санаторно-курортні заклади, в яких привітний, досвідчений та уважний персонал, який дбає про здоров'я громадян.

За ініціативи міського голови Миколи Юрчишина виконком ухвалив рішення про відзначення медичних працівників закладів охорони здоров'я і санаторно-курортних закладів Подяками міського голови та сертифікатами на отримання грошової винагороди.

Сьогодні, 16 червня, від імені та за дорученням міського голови колективи КНП "Хмільницька центральна лікарня" Хмільницької міської ради та Хмільницьке відділення екстреної медичної допомоги філії КНП "Територіальне медичне об'єднання "Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної Ради" "Хмільницька станція екстреної медичної допомоги" привітали заступник міського голови Андрій Сташко та начальник відділу охорони здоров'я міської ради Сергій Буликов.

Перед початком вітальної частини медики вшанували хвилиною мовчання своїх колег, які загинули на війні.

Медпрацівники отримали поздоровлення від народного депутата України Петра Юрчишина. Подяки від парламентаря вручив його помічник Андрій Барабан.

Керівники медзакладів Олександр Кравчук та Інна Браславська вручили своїм колегам грамоти обласного департаменту охорони здоров'я та реабілітації.

Від профспілкового комітету медики теж були відзначені подяками. 

 

Зі святом вас, медичні працівники!

Життєвих сил та завжди перемоги в боротьбі!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу